Page Turners

 

Page Turners er en serie af letlæselige frilæsningsbøger på engelsk for unge, svage læsere. Genrerne spænder vidt: Action, romance, thriller, human interest er nogle af dem. I hver bog er der også et faktaafsnit, der har forbindelse til historien. Desuden er der engelsk gloseliste, spørgsmål og svar. Der er gratis download af MP3 lydfiler og arbejdsark til Page Turners. Sproget er amerikansk engelsk. Til læreren er der ekstra arbejdsark. 

 

Page Turners level 2 er på niveau Pre A1. Bøgerne har her 300 headwords. Ved den enkelte titel er der gratis download af MP3 lydfiler samt arbejdsark.

Page Turners level 3 er på niveau A1. Bøgerne har her 400 headwords. Ved den enkelte titel er der gratis download af MP3 lydfiler med bøgernes tekst samt arbejdsark.

Page Turners level 4 er på niveau A1. Bøgerne har her 550 headwords. Ved den enkelte titel er der gratis download af MP3 lydfiler med bøgernes tekst samt arbejdsark.

Page Turners højere niveauer end level 4. Ved den enkelte titel er der gratis download af MP3 lydfiler med bøgernes tekst samt arbejdsark.