Frilæsning 7. klasse

Gode engelske frilæsningsserier til 7. klasse. Der er spændende titler indenfor rigtig mange genrer: Krimi og spænding, romantik og klassikere samt titler som er kendte fra film. Desuden kan mange af bøgerne fås som lydbøger. Klik ind og kig nærmere på serierne.

Adventures in English level 3 er på A2. I serien Adventures in English er der 2 bøger med CD til hvert niveau (6. og 7. klasse). Alle bøgerne er på 32 farverige sider. Hele teksten er indtalt på den medfølgende CD.

Tvillingerne Andy og Mary befinder sig som regel der, hvor tingene sker. Alle disse 4 titler starter da også med "A little trouble in..." Bøgerne er på hver deres niveau, så både gode og svage læsere kan læse om tvillingerne.

Graded Readers er en serie frilæsningsbøger, hvoraf de fleste er klassikere. Der står en del ord på siderne. Level 1 og 2 er begge på niveau A2.

Green Apple step 1 er på niveau A2. En række varierende øvelser til hvert afsnit hjælper til bedre forståelse af teksten. Svære gloser er forklaret på engelsk i fodnoter. På CDen er der lytteøvelser, og teksterne kan høres i deres helhed. 

Our Discovery Island er et materiale på 6 niveauer, der retter sig mod engelsk i 1. - 6. klasse. Hvert niveau omhandler en ny ø, der skal udforskes. Eleverne bliver præsenteret for sproget gennem både tale, skrivning, sang, lytning og motorik.

Helbling Readers level 2 er på A1/A2. Det er en serie frilæsningsbøger på engelsk, der henvender sig til unge teenagere. Meningen er, at eleverne skal opleve en læselyst lige fra første niveau.

Illustrated Readers er en serie frilæsningsbøger, der alle er klassikere. Level 1 (A1), level 2 og 3 (A2) passer til mellemtrinnet.

Macmillan Readers level 3 er på A2. Serien tilbyder både klassikere og mange andre genrer på et letforståeligt og forenklet engelsk. Det er derfor nemt at finde egnede engelske readers til netop dine elever. Hver titel fås med eller uden CD.

Penguin Readers level 3 er på niveau A2 med 1200 headwords. Bøgerne kan fås både med eller uden CD/MP3 CD. Der er direkte links til gratis materiale.

Penguin Active Reading level 3 er på A2 med 1200 headwords. Foruden selve historien indeholder bøgerne opgavesider samt en CD-ROM, hvor hele bogens tekst er indtalt.

Oxford Dominoes level 2 er på niveau A2/B1. Det er en anderledes frilæsningsserie på fire niveauer. Layoutet er indbydende, og de mange flotte farveillustrationer understøtter handlingen.

I Richmond Primary Readers er alle titler er på 24 sider og indeholder CD og et par siders billedordbog. Arbejdsark og lærervejledning kan printes ud. Klassetrin er bestemt under forudsætning af, at eleverne har haft engelsk fra 1. klasse.

Scholastic DVD Readers er en serie non-fiction til teenagere. Hver bog består af 4 kapitler, hvor der foruden selve teksten også er Fact File, aktiviteter til DVDen samt en lille ordbog.

Serien af ungdomsbøger består af forenklede engelske readers, der henvender sig til denne aldersgruppe. Bøgerne fås både med og uden CD, og titlerne er enten baseret på film eller teenageemner.

Serie af klassikere på engelsk genfortalt som tegneserie. De engelske tekster er forholdsvis lette. Hver bog har desuden en kort omtale af forfatteren, genfortælleren og illustratoren. Der er spørgsmål på engelsk til diskussion samt skriftlige opgaver på engelsk.