Frilæsning 6. klasse

Frilæsningsbøger på et bearbejdet engelsk til 6. klasse. Der er spændende titler indenfor rigtig mange genrer: Krimi og spænding, romantik og klassikere samt titler, som er kendte fra film og klassikere som tegneserier. Klik ind og kig nærmere på serierne.

Graded Readers er en serie frilæsningsbøger, hvoraf de fleste er klassikere. Der står en del ord på siderne. Level 1 og 2 er begge på niveau A2.

Her finder du gysere og andre bloddryppende engelske frilæsningsbøger.

Illustrated Readers er en serie frilæsningsbøger, der alle er klassikere. Level 1 (A1), level 2 og 3 (A2) passer til mellemtrinnet.

Macmillan Readers level 2 er på A1. Serien tilbyder både klassikere og mange andre genrer på et letforståeligt og forenklet engelsk. Det er derfor nemt at finde egnede engelske readers til netop dine elever.

Oxford Dominoes level 1 er på A1/A2. Det er en serie engelske readers som afspejler de unges sprogniveau og interesser. Indeholder før, under og efter læsning aktiviteter. Der er direkte links til gratis materiale.

Oxford Fireflies er en serie af bearbejdede emnebøger på engelsk, som egner sig godt til emnearbejde og tværfagligt arbejde i engelskundervisningen. Bøgerne indeholder store flotte farveillustrationer og fotografier.

Penguin Active Reading level 2 er en spændende serie af engelske bøger/readers, som er smukt illustrerede. Foruden selve historien indeholder bøgerne også opgavesider samt en CD-ROM.

Penguin Kids er en frilæsningsserie på 6 niveauer. Alle bøgerne handler om figurer fra Disney. Til hver titel er der gratis download af MP3 filer og Factsheets til læreren.

Penguin Readers level 2 er på niveau A2 med 600 headwords. Bøgerne kan fås både med og uden CD/MP3 CD. Der er direkte links til gratis materiale.

Scholastic Readers level 1 er på niveau A1 med 600 headwords og fås både med og uden CD. Ud over historien findes der bagerst i hver bog en fact-file med fakta indenfor bogen emner, fotografier, quizzer etc. Der er gratis aktiviteter samt svarnøgle til hver titel.

Serie af klassikere på engelsk genfortalt som tegneserie. De engelske tekster er forholdsvis lette. Hver bog har desuden en kort omtale af forfatteren, genfortælleren og illustratoren. Der er spørgsmål til diskussion samt skriftlige opgaver på engelsk.