Faglig læsning

Vi har samlet engelske emnebøger og engelske fagbøger i serier/lande i denne afdeling, der hver især indeholder aktuelle non-fiktion emner på engelsk til mellemtrinnet. Her finder du engelske bøger om kendte mennesker, historie og meget mere. 

Flotte informative baggrundsbøger på engelsk både om Australien og om New Zealand. De fortæller igennem tekst og billeder om emner som kulturen i Australien og New Zealand, geografi, fester, traditioner og meget mere.

Her finder du fagbøger til engelsk om talrige emner indefor såvel kultur som madvaner og historie i Storbritannien, England og Irland. Mange gode bøger med masser af informationer på engelsk og billeder.

Her er faglitteratur på engelsk om USA - historie, natur og personligheder. Vi kan stærkt anbefale All About the USA serien - Indeholder både Need to Know og Nice to Know og kan også bruges på VUC/AVU hvor niveauet svarer til engelsk på mellemtrinnet eller højere.

Children's True Stories er en serie af emnebøger på engelsk, der handler om mennesker, der bor i områder med risiko for naturkatastrofer. Bag i bogen er der et verdenskort, der viser, hvor den enkelte katastrofe er en risiko. Svære ord forklares på engelsk. Fra 7. klasse.

Her finder du en blandet samling af engelsk faglitteratur/sagprosa til engelsk i 5. til 7. klasse bl.a. om højtider som jul, halloween og påske samt om kendte personer som David Beckham og Mother Teresa.

Her finder du Factfiles stage 1, som kan bruges på mellemtrinnet (7. klasse). Der er direkte links til gratis materiale. Indeholder faglige engelske tekster.

 

Macmillan Factual Readers er en serie af faglige bøger med engelske tekster. Der er mange fagudtryk, hvilket gør bøgerne lidt sværere end skønlitteratur.

Oxford Read and Discover serien indeholder fagbøger på engelsk på flere niveauer, som kan bruges som frilæsningsbøger, til tværfagligt arbejde på engelsk eller til projektarbejde. Niveau A1.

Oxford Read and Discover serien indeholder fagbøger på engelsk på flere niveauer, som kan bruges som frilæsningsbøger, til tværfagligt arbejde på engelsk eller til projektarbejde. Niveau A1/A2.

Scholastic DVD Readers er en serie non-fiction til teenagere. Hver bog består af 4 kapitler, hvor der foruden selve teksten også er Fact File, aktiviteter til DVDen samt en lille ordbog.

Star Biographies giver eleverne mulighed for at bruge deres engelsk til at lære mere om nogle af verdens mest kendte, unge stjerner og høre om deres liv fra barndommen til i dag. Fotografier og citater får dig tættere på disse berømtheder.