Factfiles

Her finder du engelskfaglig læsning i serien Oxford Factfiles fra stage 1 til 4, som kan bruges til engelsk på mellemtrinnet, i overbygningen eller til voksne. Da det er nonfiktion fagbøger, kan de bruges af alle, hvis niveau svarer til A1-B2. Der er direkte links til gratis materiale.

Factfiles Stage 1 er en serie emnebøger på engelsk til engelskundervisningen fra 7. klasse samt til voksenundervisning. Her kan du få et indblik i kulturen i forskellige engelsktalende lande.

 

Factfiles Stage 2 er en serie emnebøger på engelsk til engelskundervisningen fra 7. klasse samt til voksenundervisning. Her kan du få et indblik i kulturen i forskellige engelsktalende lande.

 

Factfiles Stage 3 er en serie emnebøger på engelsk til engelskundervisningen fra 8. klasse samt til voksenundervisning. Her kan du få et indblik i kulturen i forskellige engelsktalende lande.

 

Factfiles Stage 4 er en serie emnebøger på engelsk til engelskundervisningen fra 9. klasse samt til voksenundervisning. Her kan du få et indblik i kulturen i forskellige engelsktalende lande.