Kultur/faglig læsning

Vi har samlet emnebøger og faglitteratur i serier i denne afdeling, der indeholder aktuelle emner for teenagere/voksne til faglig læsning på engelsk. Her finder du bøger om lande, kendte mennesker, geografi, historie, bøger om problemstillinger og meget mere, der kan bruges som baggrundsinformation i forbindelse med informationssøgning og projektarbejde i engelsk.

Children's True Stories er en serie af emnebøger på engelsk, der handler om mennesker, der bor i områder med risiko for naturkatastrofer.

Her finder du en blanding af emnebøger til engelskundervisningen i Folkeskolen, HF og VUC. Klik og læs mere om de forskellige bøger.

The Environment Challenge er en serie af emnebøger på engelsk. Befolkningstallet på 7 milliarder giver et stigende pres på verdens ressourcer. Så hvad er svaret på de mange udfordringer til miljøet i dag?

 sophisticated, four-book series on international politics that helps readers analyze international political structures, both modern and historical, through the lens of ethics.
 

Her finder du engelskfaglig læsning i serien Oxford Factfiles fra stage 1 til 4, som kan bruges til engelsk på mellemtrinnet, i overbygningen eller til voksne.

Hot Topics er en serie af engelskfaglig læsning, der omhandler emner af almen interesse. Hvilken betydning har emnet for den enkelte/samfundet som helhed?

Issues er en emnebaseret serie på engelsk om sociale emner. Der er forskellige former for tekster. Fra 10. klasse.

Issues Today er en serie på engelsk om sociale emner. Alle hæfterne indeholder informationer fra forskellige kilder. Fra 8. klasse.

Emnebaseret kulturelt materiale på engelsk samt materiale der kan bruges tværfagligt i engelsk. Disse materialer dækker det hele. Indeholder mange spændende tekster.

Her finder du et udvalg af faglitteratur på engelsk om engelsktalende lande som Australien, New Zealand, Storbritannien, USA Canada osv. Vi har inddelt faglitteraturen i lande for at give et bedre overblik.

Macmillan Topics serien består af 10 forskellige A4 hæfter med hver sit emne som People, Places, Sports, Communication m.fl. Niveauet er fra beginner og opefter.

Oxford Read and Discover er en serie af fagbøger på engelsk. Der er gratis svarnøgle og lærervejledning til serien. Oxford Read and Discover fås både som bog og som lydbog.

Scholastic DVD Readers er en serie non-fiction til teenagere. Hver bog består af 4 kapitler, hvor der foruden selve teksten også er Fact File, aktiviteter til DVDen samt en lille ordbog.

Teen Issues er en serie, der handler om de sociale problemer, teenagere kan få. Hver titel behandler et emne, blandt andet med historier fra det virkelige liv og eksempler på, hvordan man kommer videre.