Short Stories

Her finder du engelske short stories. Bøgerne indeholder forskellige kortere historier, og næsten alle bøger har før og efter læsning aktiviteter samt gratis ekstramateriale til at downloade. Niveauet går fra beginner til advanced (A1-C2), og de fleste bøger fås både med og uden teksten indtalt på CD.

Her kan du finde Short Stories til begyndere (A1). Der er bøger til forskellige aldre. Du kan læse om de enkelte titler for at finde den rigtige til dine elever.

Her kan du finde Short Stories til elementary (A2). Du kan læse om de enkelte titler for at finde den rigtige til dine elever.

Her kan du finde Short Stories til B1. Der er bøger til forskellige aldre. Du kan læse om de enkelte titler for at finde den rigtige til dine elever.

Her kan du finde Short Stories til intermediate (B1/B2). Der er forskelligt materiale til gratis downloads til alle titler. Der er bøger til forskellige aldre.

Her kan du finde Short Stories til upper-intermediate (B2). Der er forskelligt materiale til gratis downloads til alle titler. Der er bøger til forskellige aldre.

Her kan du finde Short Stories til advanced (C1/C2). Der er forskelligt materiale til gratis downloads til alle titler. Der er bøger til forskellige aldre.

Her kan du finde Short Stories på forskellige niveauer A1 - C1. Bøgerne er til voksne læsere. Genrerne spænder vidt. Der er aktiviteter til samtlige historier. Svarnøgle med mere i Teacher's Handbook.