Frilæsning Unge og Voksne

Her finder du et kæmpe udvalg af engelsk skønlitteratur samt lydbøger til unge og voksne. Vi anbefaler, at du også kigger under frilæsning til 8. klasse samt 9./10. klasse i menuen til venstre. Langt hovedparten af titlerne er bearbejdede til sprogundervisning, og der er gratis læseforståelsesopgaver og lærervejledning til de fleste.

De kendte og populære forenklede engelske frilæsningsbøger/readers fra Oxford University Press med masser af både nye og klassiske titler og sort/hvide illustrationer.

Introduce your advanced students to reading authentic literature with these collections of unadapted and unabridged short stories by well-known authors. 

Cambridge English Readers findes på 7 niveauer fra Starter til Advanced. De engelske bøger er originale, skrevet til engelskundervisning. Enkelte titler er ikke egnede til yngre læsere pga. indhold og sprogbrug!

Graphic novels er grafiske romaner på engelsk, der ligner tegneserier. Graphic novels er velegnet til differentieret undervisning til de svagere elever, der har brug for visuel eller auditiv støtte.

Macmillan Literature Collection er ubearbejdede noveller på niveau C1-C2.

True Stories serien lader elever, der skal lære engelsk, få fornøjelsen af at læse "Believe it or not" historier fra engelske aviser og blade.