Frilæsning 9.-10. klasse

Her finder du et meget stort udvalg af engelske skønlitterære titler til engelskundervisningen. Fælles for alle i denne afdeling  er, at de er bearbejdede og egner sig til elever fra 9. klasse og voksne. Flere af bøgerne er med CD til de der gerne vil øve udtalen eller har problemer med at læse. Klik på de nedenstående links og læs mere. Der er en kort tekst til hver bog.

Cambridge English Readers level 3 er på B1 med 1300 headwords. Level 4 er på B1 med 1900 headwords. Serien er for de mere modne læsere, idet de er skrevet til unge og voksne fra 16 år.

Cambridge English Readers level 5 er på B2 med 2800 headwords. Level 6 er på C1 med 3800 headwords. Serien er for de mere modne læsere, idet de er skrevet til unge og voksne fra 16 år.

Graphic novels er grafiske romaner på engelsk, der ligner tegneserier. Graphic novels er velegnet til differentieret undervisning til de svagere elever, der har brug for visuel eller auditiv støtte.

Helbling Readers level 4 er på A2/B1. Det er en serie frilæsningsbøger på engelsk, der henvender sig til teenagere og unge. Bøgernes tekster er indtalt på de medfølgende CDer.

Graphic Revolve er en serie af klassikere på engelsk genfortalt som tegneserie. De engelske tekster er forholdsvis lette. Der er spørgsmål på engelsk til diskussion samt skriftlige opgaver på engelsk.

Macmillan Readers intermediate er på B1-B2. Serien tilbyder både klassikere og mange andre genrer til frilæsning i engelsk. Det er derfor nemt at finde egnede readers til netop dine elever.

Macmillan Readers upper intermediate er på B2. Serien tilbyder både klassikere og mange andre genrer. Det er derfor nemt at finde egnede readers til netop dine elever.

Oxford Bookworms Library stage 5 er på B2 med 1800 headwords. De kendte og populære engelske bøger/ readers med masser af både nye og klassiske titler og sort/hvide illustrationer.

Oxford Bookworms Library stage 6 er på B2/C1 med 2500 headwords. De kendte og populære engelske bøger/ readers med masser af både nye og klassiske titler og sort/hvide illustrationer.

Penguin Readers level 5 er på B2 med 2300 headwords. Serien har en meget omfattende liste over titler og dækker dermed enhver engelsklærers behov for forenklede engelske bøger til eleverne.

Penguin Readers level 6 er på C1 med 3000 headwords. Serien har en meget omfattende liste over engelsk skønlitteratur.

Scholastic Readers level 4 er på B2 med 2000 headwords. Det er en frilæsningsserie på engelsk med mange titler fra film.