Frilæsning 8. klasse

Her finder du en masse forskellige bearbejdede engelske bøger/readers til frilæsning svarende til Folkeskolens 8. klasse samt engelske lydbøger, hvor hele teksten er indtalt på en medfølgende CD. Klik nedenfor og læs mere om de forskellige frilæsningsbøger. 

Cambridge English Readers level 2 er på A2 med 800 headwords. Level 3 er på B1 med 1300 headwords. Ved hver bog er der direkte links til gratis materiale. Level 2  Level 3

Green Apple step 2 er på A2/B1. Bøgerne er niveaubestemt udfra sværhedsgraden af grammatikken og ikke som normalt ud fra ordforrådet. Svære gloser er forklaret i fordnoter. 

Helbling Readers level 3 er på A2. Det er en serie frilæsningsbøger på engelsk, der henvender sig til unge teenagere. Meningen er, at eleverne skal opleve en læselyst lige fra første niveau. 

Serie af klassikere på engelsk genfortalt som tegneserie. De engelske tekster er forholdsvis lette. Hver bog har desuden en kort omtale af forfatteren, genfortælleren og illustratoren.

Macmillan Readers level 4 er på B1. Serien tilbyder både klassikere og mange andre genrer. Det er derfor nemt at finde egnede readers til netop dine elever. Hver titel fås med eller uden CD.

Oxford Bookworms Library stage 4 er på B1/B2 med 1400 headwords. Her finder du de engelske readers fra Oxford Bookworms Library serien på stage 4. Bøgerne kan også bruges til voksne. 

Oxford Dominoes level 3 er på B1. Det er en serie engelske readers som afspejler de unges sprogniveau og interesser. Indeholder før, under og efter læsning aktiviteter. 

Penguin Active Reading level 4 er på B1 med 1700 headwords. I serien er der spændende readers og nonfiktion bøger. Desuden er der i hver bog en række integrerede aktiviteter.

Penguin Readers level 4 er på B1 med 1700 headwords. Serien har en meget omfattende liste over titler og dækker dermed enhver engelsklærers behov for engelske bøger til eleverne. 

DVD Readers er en serie non-fiction til teenagere. Hver bog består af 4 kapitler, hvor der foruden selve teksten også er Fact File, aktiviteter til DVDen samt en lille ordbog. 

Scholastic Readers er indbydende forenklede engelske ungdomsbøger baseret på filmtitler og teenageemner som f.eks. kærlighed og gys, X-Men og Catwoman.