Film i undervisningen

I denne afdeling findes flere forskellige engelske baggrundsfilm og film som kan bruges i engelskundervisningen. Alle tager gode og relevante emner op om den britiske kultur og livsstil, og fælles for dem er også det tilhørende materiale såsom activity books og lærervejledninger eller de er udgivet som bog.  Nedenfor har vi også enkelte af vores uforkortede engelske bøger på DVD. Vedr. spillefilmene og tilladelse til at fremvise disse, henviser vi til kommunens aftaler. Klik nedenfor og læs nærmere om hver enkelt titel.

Denne overskrift dækker over kulturelle emner på engelsk, DVDer til engelske frilæsningsbøger samt uafhængige DVDer der kan bruges som supplement i engelskundervisningen.

Her finder du de engelske Project 4 og 5 DVDer. De vil give eleverne et godt indblik på engelsk  i fortrinsvis den britiske kultur. Der er gratis downloads til den enkelte DVD.

Her finder du 3 DVDer til undervisningsbrug i engelsk om de elskede figurer Wallace og Gromit (Walter og Trofast). Niveauerne er beginner, false beginner og pre-intermediate.