Levering:

Vi sender varerne hurtigst muligt, men der skal tages højde for leveringstid. Har vi ikke den bestilte vare på lager, tager det oftest 2-3 uger før vi kan få den hjem.  
Vi tager forbehold for, at nogle materialer er under genoptryk, ude af tryk eller udsolgte. Alle varer sendes med GLS.

Retur- og fortrydelsesret:

Når du handler hos os, har du 14 dages retur-/fortrydelsesret. Hvis du fortryder et varekøb, sender du det tilbage til os senest 14 dage efter at du har modtaget varen, og så returnerer vi pengene. Du skal være opmærksom på, at det er dig, der skal betale forsendelsen af returnering af varen. Varen må ikke være brugt, beskadiget eller åbnet. 

Reklamation/fejl på varen:

Hvis du har modtaget en vare, der er behæftet med fejl, bedes du hurtigst muligt rette henvendelse på tlf. 86432246 eller mail: ec@englishcenter.dk. Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Afhængig af den konkrete situation vil du få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Ved reklamation oplyses webordrenummer eller anden identifikation af købsaftalen. Ifølge købeloven har du 2 års reklamationsret regnet fra modtagelsesdatoen.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Få en kvittering for afsendelse, da du selv har ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse.
Gem derfor kvitteringer inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

 

Personlige oplysninger:

Alle oplysninger behandles fortroligt og bliver ikke videresolgt eller videregivet til anden side.

Betaling:

Faktura vedlægges enten i pakken eller sendes på mail. 

Support:

Støder du på problemer, kan du kontakte os på tlf. 86432246 eller ec@englishcenter.dk

Europæisk klageportal:

Vi skal hermed informere om den nye europæiske klageportal

Europæisk klage