Bearbejdet skønlitteratur

 

Oxford Bookworms Library stage 5 er på B2 med 1800 headwords. De kendte og populære bearbejdede engelske bøger/readers med masser af både nye og klassiske titler og sort/hvide illustrationer.

Oxford Bookworms Library stage 6 er på B2/C1 med 2500 headwords. De kendte og populære bearbejdede engelske bøger/readers med masser af både nye og klassiske titler.

Level 5 i Cambridge English Readers serien indeholder engelske frilæsningsbøger på et niveau som svarer til engelsk fra Folkeskolens 10. klassetrin. Frilæsningsbøgerne indeholder 2800 Headwords. 

Level 6 i Cambridge English Readers serien indeholder engelske frilæsningsbøger på et niveau som svarer til stærke elever på HF/gymnasieniveau. Frilæsningsbøgerne indeholder 3800 Headwords. 

Macmillan Readers tilbyder både klassikere og mange andre genrer. Disse readers egner sig også til voksenundervisning. 

Penguin Readers level 5 er på B2 med 2300 headwords. Serien har en meget omfattende liste over titler og dækker dermed enhver engelsklærers behov for forenklede engelske bøger til eleverne.

Penguin Readers level 6 er på C1 med 3000 headwords. Serien har en meget omfattende liste over engelsk skønlitteratur.

Scholastic Readers level 4 er på B2 med 2000 headwords. Det er en frilæsningsserie på engelsk med mange titler fra film.

Her kan du finde bearbejdede engelske noveller/Short Stories til upper-intermediate (B2). Der er forskelligt undervisningsmateriale til gratis downloads til alle titler.

Her kan du finde engelske noveller/Short Stories til advanced (C1/C2). Der er forskelligt undervisningsmateriale til gratis download til alle titler.