Systemer

Her finder du vores udvalg af tysksystemer fra 7. klasse til undervisning af voksne. Disse systemer er lavet til tysk som fremmedsprog og er niveaudelt efter de fælles europæiske referencerammer for sprog, hvor A1 er begyndertysk. 

Berliner Platz 1 NEU, Deutsch im Alltag er specielt lavet til tyskundervisning af unge og voksne fra 16 år uden forkendskab til tysk. Lærebogen fås både som en hel udgave samt i halve udgaver.

Berliner Platz 2 NEU er skrevet til tyskundervisningen af voksne og unge fra 16 år.  Fås også som halve udgaver til kortere undervisningsforløb.

Berliner Platz 3 NEU er tysk undervisningsmateriale til voksne på niveau B1, som kan bruges efter folkeskolen. Fås også i halve udgaver til kortere forløb.

Beste Freunde er et system, der stadig er under opbygning. Det går fra niveau A1 - B1. Udover de moderne tekster og emner er der Landeskunde og projektarbejde.

Beste Freunde er et system, der stadig er under opbygning. Det går fra niveau A1 - B1. Udover de moderne tekster og emner er der Landeskunde og projektarbejde.

Geni@l er et temabaseret tysksystem på 3 niveauer fra 7. klasse. Niveau A1 og A2 er inddelt i 15 klare og overskuelige afsnit med integreret tysk grammatik.

Geni@l er et temabaseret tysksystem på 3 niveauer fra 7. klasse udarbejdet efter de europæiske standarder. Niveau A1 og A2 er inddelt i 15 klare og overskuelige afsnit med integreret tysk grammatik.

Geni@l er et temabaseret tysksystem på 3 niveauer fra 7. klasse udarbejdet efter de europæiske standarder. Niveau B1 er opdelt i 10 afsnit med aktuelle emner.

Geni@l Klick har klare og overskuelige afsnit med integreret tysk grammatik, tyske lytteopgaver og mange udtaleøvelser etc. der alt sammen er med til at forbedre elevernes tyske færdigheder.

Klare og overskuelige afsnit med integreret tysk grammatik, tyske lytteopgaver etc. Kursbuch indeholder desuden også Landeskunde og kort (Tyskland, Østrig og Schweiz.)

Magnet neu A1 er lavet til børn på ca. 12 år. Lektioner er opbygget med 3 tematiske afsnit med afsluttende oversigtssider. Bogen indeholder aktuelle tekster og opgaver samt afvekslende spil.

Magnet neu A2 er klart opbygget og viser noget om de unges liv i Tyskland. Indeholder aktuelle tekster og opgaver. Fra ca. 13 år.

Menschen på niveau A1 er et tysk undervisningsmateriale til unge og voksne begyndere. Du kan se sider fra bøgerne.

Menschen på niveau A2 er et tysk undervisningsmateriale til unge og voksne. Du kan se sider fra bøgerne.

Netzwerk på niveau A1 er et tysk undervisningsmateriale til unge og voksne begyndere. De tyske tekster er på et ganske almindeligt tysk hverdagssprog og emnerne er vedkommende. 

Netzwerk på niveau A2 er et tysk undervisningsmateriale til unge og voksne begyndere. De tyske tekster er på et ganske almindeligt tysk hverdagssprog og emnerne er vedkommende.

Optimal er et tysksystem til voksne fra 16 år. Systemet er på vej ud. Vi har kun ganske lidt tilbage.

Optimal er et tysksystem til voksne fra 16 år. Systemet er på vej ud. Vi har kun ganske lidt tilbage.