Frilæsning 9. klasse

Her finder du tyske frilæsningsbøger til 9. klassesniveau. Klik på de nedenstående links, hvor du udover alm. tyske frilæsningsbøger også finder lydbøger (bog med indlagt CD). 

Hver titel indeholder en krimi, hvor der også indgår Landeskunde.

Hueber Lektüren er en serie frilæsningsbøger med et indhold, der er interessant for aldersgruppen. Alle titler kan fås med eller uden CD. Foruden teksten er der opgaver med svar.

Leichte Krimis für Jugendliche er en serie tyske frilæsningsbøger fra Langenscheidt på 3 niveauer som fås med eller uden CD. Indeholder tyske læseforståelsesopgaver.

Leichte Lektüren er en serie små tyske frilæsningsbøger på 3 niveauer med spændende kriminalhistorier på tysk. Den centrale og gennemgående figur er privatdetektiven Helmut Müller.

Leichte Litteratur er en serie af klassiske frilæsningsbøger i genfortalt udgave. Alle er med CD.

Serie af tyske frilæsningsbøger på 3 niveauer med hele bogens tekst indtalt på CD. Stufe 1 egner sig efter 50 undervisningstimer, stufe 2 efter 100 undervisningstimer og stufe 3 efter 150.

Lesen und Üben frilæsningsserien indeholder spændende læsevenlige bøger med indlagt CD på 4 niveauer fra tysk i 8. klasse og op. Alle indeholder øvelser og opgaver.

Denne frilæsningsserie indeholder spændende historier iblandet Landeskunde. Foreløbig er der kun en titel på niveau A2/B1.

Tatort DaF er en serie tyske frilæsningsbøger med gratis download af MP3 filer. Udover en spændende historie på tysk (krimi) kommer vi naturligt ind på Landeskunde.

Frilæsningsbøgerne er med en let læselig skrift og med tilhørende aktiviteter på hver anden side. Engangsbøger

Her finder du pakker med tyske frilæsningsbøger og lydbøger til 9./10. klasse.