Svage læsere

Frilæsningsbøger, der egner sig til unge og voksne, der er på begynderniveau eller er svage læsere. 

Her finder du bøger til de svage læsere, der gerne vil have lidt fart over feltet. Der er billeder i sort/hvid og ganske lidt tekst på siderne. Indholdet kan være noget voldsomt. Fra 13 år.

Foundations Reading Library er skrevet til teenagere, der ikke er kommet rigtigt i gang med at læse. Med brug af få engelske ord (75-350 hovedord) lykkes det at skabe underholdende, vedkommende bøger.

Funnies er en frilæsningsserie til svage læsere. De handler alle om Dan, der har svært ved at beholde et job. Alligevel er han ukuelig i sine forsøg.

Graphic novels er en serie af klassikere genfortalt som tegneserie. Teksterne er forholdsvis lette. Der er spørgsmål til diskussion samt skriftlige opgaver.

Page Turners er en serie frilæsningsbøger på engelsk for unge, svage læsere. Genrerne spænder vidt: Action, romance, thriller, human interest er nogle af dem.

Her har vi samlet engelske frilæsningsbøger, der har det til fælles, at de er skrevet til engelske unge med læseproblemer/ordblinde. Derfor er skriften stor, og det samme er mellemrummene mellem linjerne.

Her finder du en kasse med forskelligt materiale til svage læsere. Der er links til materialerne, så du kan se, hvad du får.