Mary Glasgow Magazines overbygningen

Mary Glasgow Magazines med onlineadgang indeholder højaktuelle emner på engelsk, tysk, fransk og spansk. Bladene, som udgives i abonnement på forskellige niveauer, er et fleksibelt supplement til det normale klassearbejde og indeholder afvekslende og motiverende tekster og øvelser baseret på de emner, som eleverne er optagede af.

online på engelsk, tysk, fransk og spansk! Til hvert abonnement er der GRATIS adgang til den prisvindende hjemmeside og MP3 lydfiler. I løbet af en abonnementsperiode får hver elev 80 sider med integrerede læseforståelsesopgaver, 25 MP3 lytteøvelser, 5 autentiske videoer, 40 interaktive øvelser, friske nyhedsartikler og podcasts. Magasinerne indeholder de sidste nye og aktuelle artikler, som er baserede på emner, eleverne går op i.

På forsiden af bladet står en adgangskode, der bruges til eleven. På forsiden af lærervejledningen står en kode, der bruges til læreren. Man skal oprette sig som bruger for at få adgang til nettet: Vælg register på Mary Glasgows side. Vælg herefter elev eller lærer. Udfyld skemaet.

Der udkommer 2 tidsskrifter i efteråret og 3 i foråret.

Bestiller du Mary Glasgow Magazines abonnementer nu, er det for 2020/2021, og du vil selvfølgelig modtage alle blade, uanset hvornår du bestiller. Abonnementerne er ikke fortløbende og stopper automatisk!

 

Disse blade med ubearbejdede artikler egner sig godt til tværfaglig undervisning på engelsk og giver dine elever på højt niveau et fascinerende autentisk indblik i amerikansk kultur og uddannelse. Indeholder lærervejledning og elevarbejde.

Her finder du de engelske Mary Glasgow Magazines, der passer til overbygningen. Bladene udgives 5 gange pr. år. Inkluderet i abonnementet: gratis onlineadgang til Magazines Plus hjemmesiden og MP3 lydfiler (Koden står på bladet). Teacher's Pack indeholder blade, lærervejledninger, CDer og kode til alt materiale på siden.