Cambridge English Readers

Cambridge English Readers findes på 7 niveauer fra Starter til Advanced. De engelske frilæsningsbøger fås også som lydbøger. NB: Efterhånden som forlaget løber tør for bog med CD, går de over til gratis download af lydfiler. Flere af titlerne er vindere af og nominerede i Extensive Reading Foundation! Se PDF af Teacher's Guide her. Ved alle frilæsningsbøger er der direkte links til gratis materiale. Desuden kan du se et kapitel af hver titel.

Cambridge English Readers Starter niveauet henvender sig til begyndere og de engelske frilæsningsbøger samt lydbøger er skrevet og indtalt på britisk engelsk og indeholder ca. 250 headwords.

Cambridge English readers level 1 er også til begynderengelsk, men historierne er lidt længere og indeholder 400 Headwords. Her kan du finde engelske readers på både amerikansk og britisk engelsk.

Cambridge English Readers indeholder engelske frilæsningsbøger, der kan bruges til unge/voksne hvis sproglige niveau svarer til Folkeskolens 7.-9. klassetrin. Frilæsningsbøgerne er dog skrevet til voksne.

Level 3 i Cambridge English Readers serien er de engelske frilæsningsbøger på et niveau, som svarer til Folkeskolens 8.-9. klassetrin. Bøgerne er dog skrevet til voksne fra 16+. 

Level 4 i Cambridge English Readers svarer det sproglige niveau til Folkeskolens 9. klassetrin og indeholder 1900 headwords. Bøgerne er dog skrevet til voksne fra 16+.

Level 5 i Cambridge English Readers serien indeholder engelske frilæsningsbøger på et niveau som svarer til Folkeskolens 10. klassetrin. Frilæsningsbøgerne er dog skrevet til voksne fra 16+.

Level 6 i Cambridge English Readers serien indeholder engelske frilæsningsbøger på et niveau som svarer til stærke elever fra Folkeskolens 10. klassetrin og på HF/gymnasieniveau.