Frilæsning 5. klasse

Her finder du frilæsningsbøger og lydbøger til 5. klasse. Fælles for frilæsningsbøgerne på dette niveau er, at de er rigt illustrerede og med et letlæseligt engelsk. De engelske tekster er enkle og tydelige så også de svageste elever kan være med. Vi har desuden også et stort udvalg af lydbøger på engelsk. Klik nedenfor og læs nærmere om de enkelte titler/serier. Der er gratis ekstra ressourcer til de fleste af serierne som kan downloades og frit kopieres.

Oxford Dominoes starter er på A1. Det er en serie bearbejdede engelske readers som afspejler de unges sprogniveau og interesser. Indeholder før, under og efter læsning aktiviteter samt projektarbejde. Teksten understøttes af farverige illustrationer eller farvefotos. Der er direkte links til gratis materiale. 

Her finder du Mighty Mighty Monsters, engelske frilæsningsbøger om en gruppe monstre, der går sammen for at hjælpe hinanden mod deres rædselsvækkende lærere og frygtelige hjemmeopgaver. 

Illustrated Readers er en serie frilæsningsbøger, der alle er klassikere. Level 1 (A1), level 2 og 3 (A2) passer til mellemtrinnet.

Macmillan Children's Readers engelske frilæsningsbøger er opdelt i to dele - faglig læsning samt fiktion - Første del af bogen indeholder fakta og kendsgerninger. Anden del indeholder en fortælling på engelsk, som også har relation til emnet.

Macmillan Readers Starter er på A1. Serien tilbyder både klassikere og mange andre genrer på et letforståeligt og forenklet engelsk. Det er derfor nemt at finde egnede engelske readers til netop dine elever. Hver titel fås med eller uden CD.

Oxford Classic Tales New Edition er en serie af engelske frilæsningsbøger, der indeholder mange af de klassiske eventyr på engelsk. Hver titel kan fås som bog eller ebog.

Oxford Fireflies er en serie af emnebøger på engelsk, som egner sig godt til emnearbejde og tværfagligt arbejde i engelskundervisningen. Bøgerne indeholder store flotte farveillustrationer og fotografier og den engelske tekst er letlæselig.

Det er en spændende serie af engelske bøger/readers, som er smukt illustrerede. Foruden selve historien, indeholder bøgerne også opgavesider samt en CD-ROM, hvor hele bogens tekst er indtalt.

Penguin Kids er en frilæsningsserie på 6 niveauer. Alle bøgerne handler om figurer fra Disney. Til hver titel er der gratis download af MP3 filer og Factsheets til læreren.

Penguin Readers Easystarts på A1 med 200 headwords er letlæselige engelske bøger/readers, som kan fås både med og uden bogens tekst indtalt på CD. Der er direkte links til gratis materiale.

Penguin Readers er en utrolig populær engelsk serie af bøger/readers til brug i engelskundervisningen. Serien har en meget omfattende liste over titler og kan dermed dække ethvert behov for engelsk læsemateriale til eleverne.

Popcorn Readers indeholder bearbejdede historier fra velkendte børnefilm bl.a. Shrek, Ice Age, Mr Bean og Nanny McPhee. Bagest i bøgerne er der tværkulturel- eller tværfaglig information samt sjove opgaver.

Scholastic Readers Starter er på Pre-A1 med 300 headwords. Serien består af bearbejdede engelske readers, der henvender sig til denne aldersgruppe. Bøgerne fås både med og uden CD, og titlerne er enten baseret på film eller teenageemner.