Frilæsning 4. klasse

Her finder du frilæsningsbøger og lydbøger til 4. klasse.

En spændende frilæsningserie fra Oxford for 3.-4. kl. (level 1- 275 headwords). Store flotte farvestrålende billeder og med tilhørende aktiviteter på hveranden side.

En spændende frilæsningserie fra Oxford for 3.-4. kl. (level 1- 275 headwords). Store flotte farvestrålende billeder og med tilhørende aktiviteter på hveranden side.

Gode, gamle eventyr. På siderne er der en flip op, hvor der gemmer sig et andet billede. På den medfølgende CD er hele eventyret indtalt.

Bøgerne indeholder hyppigt forekommende ord, så eleverne tidligt opnår et flydende sprog. Hver bog indeholder en CD-ROM. Gratis online platform.

Macmillan Children's Readers engelske frilæsningsbøger er opdelt i to dele - faglig læsning samt fiktion - Første del af bogen indeholder fakta og kendsgerninger. Anden del indeholder en fortælling på engelsk, som også har relation til emnet.

Oxford Classic Tales New Edition er en serie af engelske frilæsningsbøger, der indeholder mange af de klassiske eventyr på engelsk. På hver side er der illustration(er) i farver, så indholdet bliver lettere at forstå.

Fireflies er en serie af bearbejdede emnebøger på engelsk, som egner sig godt til emnearbejder og tværfagligt arbejde i engelsktimerne. Fireflies bøgerne indeholder store, flotte farveillustrationer og fotogafier. Teksten består af letlæselige sætninger. Bøgerne sælges kun som pakke.

Oxford Read and Imagine er en serie frilæsningsbøger med et tværfagligt indhold. Vi følger Rosie, Ben, bedstefar og hans robot Clunk på deres eventyr.

Oxford Reading Tree Biff, Chip and Kipper Stories. Oxford Reading Tree hjælper eleverne med at gå fra støttet læsning til at blive mere selvstændige læsere. Har store farvelagte billeder og korte sætninger.

Oxford Reading Tree Snapdragons er en serie af engelske frilæsningsbøger. Snapdragons på stage 2 tilbyder et rigt udvalg af historier, præsenteret som billedbøger, med tilhørende tekst som er ekstremt præcist udvalgt og sammensat. Hver bog øver forskelligt ordforråd. 

Penguin Kids er en frilæsningsserie på 6 niveauer. Alle bøgerne handler om figurer fra Disney. Til hver titel er der gratis download af MP3 filer og Factsheets til læreren.

Popcorn Readers er spændende og sjove engelske easy readers. Frilæsningsbøgerne er alle baseret på populære film, tv-serier eller klassisk børnelitteratur, som eleverne i forvejen kender.

Usborne Picture Books er en serie med både klassiske eventyr og andre historier. Dejlige illustrationer i farver med mange detaljer.

Young ELI Readers til 3.-4.. klasse indeholder 200/300 headwords. På ELIs hjemmeside kan man se i bogen, downloade lyd og ekstra materiale. Ved hver enkelt titel er der links. Man skal bare oprette sig som bruger.