Frilæsning 1. og 2. klasse.

Her finder du forskellige serier af frilæsningsbøger til 1. og 2. klasse.

Cambridge Storybooks på level 2 til 2. klasse indeholder lidt tekst med flotte farveillustrationer, der understøtter teksten. Bogen er på 16 sider. Der er desværre kun en titel tilbage.

Med Macmillan Children's Readers serien vil børnene få en oplevelse af selv at kunne læse engelsk, selv om de i starten måske vil bruge bøgerne som billedbøger.

Med Macmillan Children's Readers serien vil børnene få en oplevelse af selv at kunne læse engelsk, selv om de i starten måske vil bruge bøgerne som billedbøger.

I Our World level 1 er der eventyr, folkeeventyr og faktabøger. Der er 9 titler i serien, alle på 16 sider. På DVDen (købes særskilt) vises alle bøgerne.

I Our World level 2 er der eventyr, folkeeventyr og faktabøger. Der er 9 titler i serien, alle på 16 sider. På DVDen (købes særskilt) vises alle bøgerne.

Oxford Read and Imagine er en serie frilæsningsbøger med et fagligt indhold. Gratis download af lyd og svarnøgle til opgaverne i bøgerne.

Penguin Kids er en frilæsningsserie til engelsk på 6 niveauer. De fleste af bøgerne handler om figurer fra Disney. Til hver titel er der gratis download af MP3 filer og Factsheets til læreren. Level 1 op til 50 timers engelsk.

Penguin Kids er en frilæsningsserie til engelsk på 6 niveauer. De fleste af bøgerne handler om kendte figurer fra Disneys verden. Til hver titel er der gratis download af MP3 filer og Factsheets til læreren. Level 2 op til 100 timers engelsk.

Frilæsningsbøgerne er alle baseret på populære film, tv-serier eller klassisk børnelitteratur, som eleverne i forvejen kender. Popcorn Readers Starter Level har 150 Headwords.

I Richmond Primary Readers er alle titler er på 24 sider og indeholder CD og et par siders billedordbog. Arbejdsark og lærervejledning kan printes ud. Klassetrin er bestemt under forudsætning af, at eleverne har haft engelsk fra 1. klasse.

Færdige frilæsningspakker.